Merja Nisonen Tampere

Olen Merja Nisonen, kranio-sakraaliterapeutti jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Tarjoamiini hoitoihin kuuluu hevosten ja koirien lihaskuntoutusta kranio-sakraalimenetelmällä. Kranio-sakraaliterapia (KST)on hyvin hellävarainen, syvästi vaikuttava manuaali hoitomenetelmä.

Kaikilla elävillä olennoilla, joilla on aivot ja selkäydin, on myös kranio-sakraalijärjestelmä. Se on puoliksi suljettu hydraulinen järjestelmä, joka sisältää aivo-selkäydinnesteen, joka virtaa aivojen ja selkäytimen ympärillä.

Perustana on rytmi joka voidaan tuntea koko kehossa aivan samalla tavoin kuin sydän- tai hengitysrytmi. Sen rytmi on 6-14 kertaa minuutissa ja sen avulla aivoneste pumppautuu aivojen ja kallon (kranio) ja ristiluu (sakrum) välisen selkäytimen ympäri.

Kranio-sakraaliterapeutti on oppinut tunnustelemaan tämän pulssin, ja hän oppinut menetelmän jonka avulla poistetaan tukoksia ja palautetaan pulssi harmoniseksi. Näin aktivoidaan kehon omat voimavarat.

Minä, Merja Nisonen, olen työskennellyt KST-hoidon kanssa noin 15 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta intensiivisemmin eläinten kanssa. Hoidan hevosia ja koiria tällä menetelmällä. Hyviä tuloksia olen saanut erilaisissa neurologisissa ongelmissa, kolarien ja kaatumisien jälkitiloissa sekä myös tunnetilojen kolareissa.

Tervetuloa miellyttävään ja rentouttavaan hoitoon!